Electrolux SensePro kaitlentės - meistriškas dėmesys maistui

Tad tie, kuriems svarbi kokybiška ir visavertė mityba, šiandien gali pasinaudoti modernių technologijų sprendimu – išmania virtuvės šefo asistente Electrolux SensePro kaitlente. 

Maistas – tai džiaugsmo, sveikatos ir gyvybinių jėgų šaltinis. Ne veltui sakoma, kad gaminant su meile, patiekalai bus išties skanūs ir vertingi. Tačiau kaip suspėti tam rasti laiko, kai kasdien stengiamės susidoroti su vis naujais iššūkiais, klausiate Jūs? Būtent į tai pastaraisiais metais ir buvo sutelktas didžiausių buitinės technikos gamintojų dėmesys: kaip padėti Jums pasiekti meistriškų rezultatų virtuvėje, išnaudojant kuo mažiau Jūsų brangaus laiko. Tad tie, kuriems svarbi kokybiška ir visavertė mityba, šiandien gali pasinaudoti modernių technologijų sprendimu – išmania virtuvės šefo asistente Electrolux SensePro kaitlente. Ji preciziškai kontroliuoja, kad patiekalas neperkeptų, nepervirtų, neišbėgtų, būtų sultingas, o Jūs tuo metu galite užsiimti kitais svarbiais dalykais.

Išmaniai valdomas gaminimo procesas

Išskirtinių technologijų dėka Electrolux SensePro indukcinė kaitlentė padės pasiekti norimus rezultatus lengvai ir greitai:

Electrolux grilio priedas
  • suklysti neleis kaitlentės siūlomos automatinės įvairių patiekalų gaminimo programos, patogus skaitmeninis kepimo asistentas bei naudingi patarimai;
  • tolygia patiekalo temperatūra rūpinsis integruotas SensFry sensorius, o Jums nereikės sukti galvos dėl kepimo kaitros pasirinkimo ir reguliavimo;
  • Hob2Hood funkcijos pagalba kaitlentė nuotoliniu būdu susisieks su gartraukiu ir automatiškai jį įjungs bei reguliuos jo veikimo intensyvumą;
  • na, o pats geriausias pagalbininkas, pasiskolintas iš profesionalios virtuvės - tai išskirtinis maisto termometras. Kodėl išskirtinis? Todėl, kad jis nuotoliniu būdų „bendrauja‘‘ su kaitlente, preciziškai tiksliai reguliuodamas kaitinimo lygį bei informuodamas apie iškeptus patiekalus.

Norintiems pagaminti sultingą ir neperkeptą kepsnį, kepimui be riebalų puikiai tiks kaitlentę papildantis grilio priedas. Smeikite termometrą į mėsos vidurį, pasirinkite iškepimo lygį arba nustatykite norimą vidinę temperatūrą ir tiksliai žinosite kada kepsniai iškepė. Įrenginys praneš, kai mėsa pasieks reikiamą vidinę temperatūrą. Reikia pagaminti padažą, kuris neturi užvirti? Naudokite maisto termometrą ir kaitlentė pati kontroliuos, kad padažas neįkaistų iki aukštesnės nei 90 °C temperatūros. O Jūs tuo metu galėsite ruošti salotas.

Patiekalai kaip geriausiame restorane

SousVide puodas ir Electrolux SensPro kaitlentė

Termometro dėka galėsite mėgautis profesionalios SousVide virtuvės pranašumais. Aukščiausio lygio restoranuose naudojamas SousVide gaminimo metodas pagrįstas maišeliuose vakuumuotų patiekalų gaminimu itin tikslioje temperatūroje – tai išsaugo ypatingą kepsnių sultingumą, maistinę vertę ir turtingą skonį. Naudojant Electrolux SensePro kaitlentę ir maisto termometrą, gaminimas tampa labai paprastu procesu: užvakuumuotas patiekalas ilgesnį laiką gaminamas itin žemoje, pastovioje (pvz. 67 °C) temperatūroje. Šiam gamybos procesui Jums prireiks ir vakuumavimo įrankio - pačių paprasčiausių galima įsigyti prekybos centruose arba galite rinktis įmontuojamą profesionalų įrenginį.

Tokiu būdu lengvai paruošite išskirtinį, profesionalios virtuvės vertą patiekalą, išsaugojusį visas maistingąsias savybes ir teikiantį džiugesio net išrankiausiam mažajam Jūsų gurmanui.

Electrolux SensePro sukurta tam, kad be didelių laiko sąnaudų atrastumėte naujas gaminimo galimybes, naujus patiekalus, net tuos, kurie atrodo pasiekiami tik profesionalams. Dabar visa tai galite padaryti ir Jūs, vos keliais nesudėtingais veiksmais.